joi, noiembrie 18, 2010



Ingrediente:

- 2 pungi de ciuperci taiate si congelate sau 800g de ciperci proaspete


- 2 crengute de cimbru
- jumate de lingurita de nucsoara
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 morcovi mari
- 1 patrunjel radacina
- delicat dupa gust
- frisca se gatit 300 ml
- zeama de la jumate de lamaie

Luam o oala adanca in care vom prepara supa, punem uleiul de masline si il punem pe foc, cand uleiul s-a incins adaugam usturoiul tocat,cimbrul tocat marunt si le calim cateva minute ...


peste punem legumele taiete cuburi si le calim inca cateva minute ...


adaugam cipercile


si punem apa cat sa acopere, adaugam condimentele: delicat si nucsoara si lasam sa fiarba.


Cand legumele au fiert si sunt moi se mai pune apa nu fff mult ... si se lasa sa fiarba ... cand incepe sa fiarba tragem oala de pe foc adaugam frisca de gatit




si zeama de lamaie ... asezam oala inapoi pe foc si lasam sa dea in clocot. Cand supa clocoteste se stinge.

O supa usor de facut, gustoasa atat in stare cald cat si in stare rece.

Pofta Buna!!!!

1 comentarii:

Foarte buna supa aceasta de ciuperci! Mai ales ca este buna si la Rina in ziua de proteine. Eu experimentez acum mai multe retete cu ciuperci si aceasta pica numai bine. Felicitari!

REPLY

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates