joi, iunie 04, 2009





Ingrediente:
- o conopida marisoara de 1,2 kg sau mai mult
- un fir de carnati

- mustar - o lingura
- smantana - 200 g
- ulei de masline
- maghiran si cimbru proaspat
- 5 oua
- sare, piper
- cascaval - 200 g

Conopida se spala si se desface in buchetele, se pune la fiert in apa cu sare, ouale se spala si se pune in apa la fiert ... cand conopida si ouale au fiert se iau de pe foc si se lasa 15 min sa se raceasca un pic ...
Se ia o tava mai adanca termorezistenta ... se unge cu ulei de masline ... se ia conopida si se imparte in 2 parti egal. Se ia o parte din conopida si se aseaza in tava uniform ...

peste se pune 2 oua jumate taiate rondele, jumatatea de carnati taiati rondele,


maghiranul si cimbrul proaspat tocat marunt, sare, piper ...


apoi smantana (smantana se amesteca cu lingura de mustar inainte de a o pune peste conopida)...



dupa care punem restul de conopida peste ... apoi din nou ou, carnati, condimente, smantana si peste se pune cascavalul ras (eu nu am pus ca am uitat sa cumpar ) ... totul se pune la cuptor (preincalzit) circa 20 - 30 min ...




Se serveste simplu sau cu acrituri ...



Pofta buna!!!

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates