sâmbătă, aprilie 25, 2009

Voi ce faceti cu ouale de Pasti ramase? am zis ca fac oua umplute si pregatesc o reteta noua Ingrediente: - oua rosii sau colorate ramase de Pasti vreo 10 - 15 (sau fierbeti 10- 15 oua) - pateu de ficat 150 g - cascaval - 100 g - ceapa verde o legatura - doua linguri de unt - o legatura de marar verde - legatura de patrunjel verde - ulei de floarea soarelui pt maioneza - smantana 200 g - un ou crud - o lingura de mustar Ouale se decojesc si se taie in doua pe la mijloc in lung ... galbenusurile le punem intr-un vas ... albusurile se aseaza intr-o tava (in care va fi servita)... Galbenusurile se amesteca cu untul, pateul de ficat, patrunjel verde si 50 g de cascaval ras. Albusurile sunt umplute cu compozitia de galbenus cu pateu ... Se prapara maioneza, dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar si ulei adaugat treptat. Cand am obtinut cantitatea de maioneza dorita punem peste smantana, cascavalul ramas si ceapa verde taiat rondele subtiri, mararul verde tocat marunt, sare si piper ... se amesteca bine ... aceast amestec obtinut din maioneza se toarna peste ouale umplute sau se pune cu o ajutorul unei linguri ... ornam cu frunze de patrunjel si marar Se serveste ca si aperitiv cu acrituri sau simplu Pofta buna!

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates