marți, martie 24, 2009

Ingrediente: - 1 kg de conopida - 2-3 morcovi - faina de soia - boia - ulei de masline - 2 linguri - o ceapa - smantana 200 ml - patrunjel verde Spalam si curatam conopida, o desfacem in buchetele, curatam si taiem rondele morcovii, ceapa o curatam si o lasam intreaga. Se pune totul intr-o oala, se pune apa peste cat sa acopera, delicat si se acopera ... se fierbe pana ce devine moale. Apoi se face rantasul, se incinge 2 linguri de ulei de masline, se pune o lingura de faina de soia, se invarte de cateva ori si se completeaza cu o lingura de boia, apoi punem peste apa ca sa diluam ... se amesteca bine sa nu facem cocoloase si se adauga la supa, smantana se diluaza cu apa (sa nu se inbranzeasca) si se pune la supa, in functie de preferinte puneti sau nu apa, se fierbe bine dupa care se pune patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cald cu patrunjel! este o supa ideala in diete ... Pofta buna!

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates