miercuri, martie 18, 2009



- 250 g spanac,
- smantana de soia
- 5 oua
- 3 linguri de faina de soia
- cateva boabe de masline
- jumate de conserva de rosii pulpa
- o legatura de patrunjel,
- 2 catei de usturoi
- o legatura de ceapa verde
- 150 g sunca presata
- condiment pt pizza
- sare piper dupa gust


Incepem cu spanacul, e de preferat daca luati spanac congelat sa luati acela care e inghetat sub forma de bulgarasi ... pt ca atunci nu e nevoie sa dezghetam toata punga ... incingem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie ... punem usturoiul pisat si invartin de 2-3 ori cat sa se caleasca un pic ... adaugam spanacul si peste smantana de soia cam 100 ml .. fffff putin apa, sare, piper ...


se lasa sa fiarba ...
Intre timp ouale se pune intr-o oala mai adanca, se pune 3 linguri de faina de soia



si 200 ml smantana de soia (sau frisca de gatit ce aveti), se bate bine cu mixerul
apoi adaugat sunca taiata cuburi, ceapa verde taiata rondele,



din conserva de rosii, patrunjelul verde taiat marunt, spanacul fiert,



sare, piper si condiment de pizza ... se amesteca bine.

Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina de soia ... se aseaza continutul de ou cu spanac in tava


se orneaza cu bucatele de rosii si cateva boabe de masline ...



si se pune la cuptor 25 - 30 min ... daca doriti puteti pune cascaval deasupra si sa il mai lasati inca 10 in cuptor ...




Se poate servi simplu cu acrituri sau se poate servi ca si garnitura ...


Pofta buna!

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates