marți, martie 24, 2009


Ingrediente:

- cateva felii de cotlet de porc
- pt pasta de mirodenii:
- ulei de masline 3 linguri
- boia, pasta de ardei
- delicat sau sare
- o lingura de ghimbir macinat
- 2 linguri de mustar
- cimbru macinat si uscat (sau proaspat)
- busuioc macinat
- patrunjel verde tocat
- 2 catei de usturoi

Garnitura:
- varza de bruxel, conopida si brocoli fierti



Carnea se spala si se bate ca si pt snitel,



intr-o oala mai adanca se pune 3 linguri de ulei de masline, o lingura de pasta de ardei sau boia, 2 linguri de mustar, o lingurita de delicat sau sare, o lingura de cimbru macinat, o lingura de busuioc macinat,


jumate de legatura de patrunjel si doi catei de usturoi pisat (se poate si fara usturoi). Totul se amesteca bine.


Cu pasta obtinuta ungem fiecare bucata de carne,



se incinge intr-o tigaie unt sau ulei si se prajeste carnea pe ambele parti.

Se serveste cu garnitura pe care o preferati ... eu am fiert niste varza de bruxel, conopisa si brocoli iar cand a fost gata am pus o lingura de unt.




Nu au lipsit nici muraturile.

Pofta buna!

1 comentarii:

totul e apetisant:) pupam harnicutza

REPLY

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates