marți, martie 10, 2009



Ingrediente:

- 500 g ficatei de pui
- o ceapa
- 2 catei de usturoi
- pasta de ardei sau boia
- 2 linguri de ulei de masline
- 200 ml frisca pt gatit
- o cutie de ciuperci
- o legatura de patrunjel verde
- sare, piper
 


Se caleste ceapa cu usturoiul in uleiul de masline incins ...se pune 2 linguri de paste de ardei (o lingura de boia) apoi se pun ficatei


si se caleste in continuare pana isi schimba culoarea ...
apoi se adauga un paharel de apa si se fierbe pana devine moale ... cand ficateii sunt moi se adauga frisca de gatit, sare, piper, ciupercile si patrunjelul verde tocat ...

se da in clocot inca o data si se ia de pe foc.
Se serveste cu cartofi piure pt cai care nu tin cura





Pofta buna!

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates