marți, martie 31, 2009




- 3 portocale
- 2 mere
- 300 - 400 g zahar sau indulcitor de preferat Diamant
-  GelFix...



Se curata fructele de coaja, se taie cubulete mici si impreuna cu zaharul sau indulcitorul se pune in masina de paine, peste se pune si gelatina.


Se seteaza masina pe programul de facut dulceata si asteptam ... cand masina a semnalizat ca e gata


se scoate dulceata si se pune la racit.



Mie mi-a iesit un borcan de dulceata ... ffff bun merita facut.



Pofata mare! pt cei care nu sunt la dieta!!!!

3 comentarii

Faci reclama la indulcitor si dupa ce esti bita, sa nu zic altfel, mai pui si gelatina.Cu asa bucatareasa mai bine maninci la circiuma sau o trimiti la produs pe centura

REPLY

Nea Ion ...nu ai decat sa iti trimiti sotia (iubita) daca ai asa ceva (m-as mira sa umble cineva cu un badaran) pe centura la produs ...intradevar am gresit am scris gelatina in loc de gelfix care se pune la gemuri ...dar asta nu iti da dreptul sa ma jignesti ... daca ai probleme la mansarda dute si cere ajutor de specialitate ... pt mine ceea ce ai afirmat despre mine este egal cu zero,insa nu permit nimanui sa ma jigneasca fara motiv mai ales pe pagina mea ... nu ai de unde stii ce bucatareasa sunt ... mai bine ai face daca ai invata un pic din codul bunelor maniere ... si chiar daca as fi o bucatareasa nepriceputa (desi numai asa ca sa stii sunt priceputa in bucatarie) arta culinara se invata dar omenia se dobandeste,cei 7 ani de acasa se dobandeste ... care la tine lipseste cu desavarsire, daca eu voi "invata" sa fiu o bucatareasa priceputa tu tot asa badaran si prost educat o sa ramai cat traiesti!!!!

REPLY

merel şi portocalele au destulă pectină (din ele se extrage pectina alimentară), deci nu e nevoie de gel fix. mai degrabă aş recomanda să adaugi coajă rasă de portocală.

REPLY

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates