sâmbătă, februarie 21, 2009

Ingrediente: - 1kg piept de pui - un pachet de branza topita Hochlad cu gust doriti - 4-5 felii de sunca presata (am incercat si cu salam uscat si e bun) - legume Bonduell 4 season - 4 oua - faina de soia - condiment Kotanyi pt pui - ulei de masline - ulei de floarea soarelui Pieptul de pui fara o os si fara piele se bate bine, se pune totul intr-o punga (aveti grija sa nu fie punga gaurita)se pune cam 2 linguri de ulei de masline si condimetul pt pui. Se agita bine punga cu carnea in ea ... pana se repartizeaza uniform pe toata suprafata carnii condimentul si uleiul ... se scoate carnea din punga. Intre timp se pun legumele 4 season la aburit sau se poate fierbe in apa cu sare. Se ia un piept se pune peste o felie de sunca, o felie de branza topita, si legume 4 season cat sa incapa ... se ruleaza pieptul si cu ajutorul unei ate se fixeaza ca marginile sa stea lipite (se ruleaza ata peste carne incepand de la un capat la celalalt ... fir continu sa ne fie mai usor de scos dupe ce il frigem), dupa ce am rulat fiecare bucata de piept in acest fel ... batem cele 4 oua, trecem pieptul rulat prin faina de soia cu grija ca sa nu se desfaca ... apoi il trecem prin ou si il punem in ulei incis ... se frige la foc moderat ca sa poata patrunda carnea in toata grosimea ei. Dupa ce s-a fript se scoate pe un sevetel sa absoarba uleiul si se inlatura ata. Se serveste cu cartofi piure daca nu suntem la dieta, sau cu legume 4 season iar daca suntem la dieta cu tot feluri de legume, acrituri ... Pofta buna

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates