luni, decembrie 08, 2008

Am luat aceasta minunata reteta de la Bucataresele vesele dar datorita faptului ca sunt la dieta Atkins am trasformat-o un pic pt mine... sper sa nu se supere fetele ...

Ingrediente:
- 800 g piept de pui
- 200 g ciuperci
- 200gr tofu (branza de soia)
- o legatura patrunjel
- o lingura de pasta de ardei
- sare, piper, ghimbir macinat
Pentru sos:

- 100 gr smantana
- maioneza dintr-un galbenus
- 2 - 3 catei de usturoi
- piper, sare dupa gust

Garnitura:
Ce garnitura va place.

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza daca e cazul si se taie felii ca si snitelul, se bate, ciupercile se spala si se curata, patrunjelul se spala, tofu se rade cu razatoarea pt cascaval, ciupercile si patrunjelul se toaca marunt

se amesteca cu tofu ras si se condimenteaza dupa gust.

Se taie folii patrate se unge cu un pic de ulei de masline si se aseaza carnea

peste carne compozitia de ciuperci, patrunjel si tofu

si se ruleaza,

se impacheteaza bine cu folia
si se aseaza intr-un vas termorezistent in care adaugam un pic de apa,
se introduce in cuptor in jur de 30 - 40 de min.
Intre timp facem sosul ... se face maioneza dintr-un galbenus de ou, se adauga smantana, usturoiul pisat si condimentele, se amesteca bine si se pune la frigider pana la servire.
Se scoate din cuptor se da folia jos si se serveste cu garnitura preferata si cu sosul de maioneza.

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates