marți, noiembrie 04, 2008

Ingrediente:

- malai ... eu am folosit 250g
- apa pt fiert mamaliga
- sare
- o lingura de unt
- branza de vaci 500 g
- branza feta 250 g
- cascaval 200g
- 3 oua

Se pune apa la fiert cu sare, cand da in clocot se presara malaiul in ploaie si se amesteca in continu cu telul ca sa nu se faca cocoloase ... se fierbe mamaliga dar nu foarte tare ... apoi se ia o tava maricica si se unge cu unt ... se aplica primul strat de mamaliga (nu se raceste mamaliga se pune in stare fierbinte) ...peste care branza de vaci ... dar nu chiar toata mai pastram cam 2 linguri si o punem la o parte ... peste branza punem stratul 2 de mamaliga ... peste care vine jumate din branza feta cu jumate din cascaval (in stare rasa) amestecata ... si apoi stratul 3 de mamaliga ...peste punem branza de vaci ramasa amestecata cu feta ramasa, apoi cele 3 oua batute si peste cascavalul ras .. totul se pune la cuptor 30 de min si gataaaaa ... se serveste cu smantana ...


Photobucket

Afișări ale paginii săptămâna trecută

Lista mea de bloguri

Popular Posts

Arhivă blog

Persoane interesate

Tunde's Blog . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates